Utrecht Religie Forum

Blogs en video's

Boekpresentatie Christian Lange: ‘Mohammed, perspectieven op de profeet’

Het Utrecht Religie Forum nodigt alle belangstellenden uit voor de boekpresentatie van prof. dr. Christian Lange op woensdag 29 november (20:00-21:45) te Drift 25, zaal 0.02 (toegang via de universiteitsbibliotheek op Drift 27) (vooraf aanmelden is niet nodig).

Christian Lange zal deze avond zijn nieuwste boek ‘Mohammed, perspectieven op de Profeet‘ presenteren. Zie hier een boekaankondiging. Hij zal allereerst iets vertellen over de totstandkoming en de inhoud van het boek, alvorens hij het eerste exemplaar overhandigt aan een vertegenwoordiger van de Universiteitsbibliotheek. Er is voldoende ruimte voor vragen vanuit het publiek over het thema en u heeft bovendien de mogelijkheid om het boek direct deze avond te kopen! Betaling is alleen mogelijk via pin.
Graag tot ziens op deze feestelijke avond!

P.S.: Dirk Vlasblom schreef een recensie van het boek voor NRC Handelsblad. Zie hier.